SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Mazda Vision Coupe: Το καλύτερο πρωτότυπο της χρονιάς

Το βραβείο για το καλύτερο πρωτότυπο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, πήρε η Mazda για το εντυπωσιακό Vision Coupe. Το δυναμικό sport sedan που είχε κερδίσει και τη διάκριση του ομορφότερου πρωτοτύπου στο Παρίσι, στις αρχές του χρόνου, έκλεψε τις εντυπώσεις των 18 εκλεκτόρων του θεσμού. 
Η πρώτη εμφάνιση του ιδιαίτερα κομψού και δυναμικού sedan πρωτοτύπου της Mazda, πραγματοποιήθηκε το 2017 και αποτελεί την εξέλιξη του RX-Vision Concept του 2015. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας, το πρωτότυπο έχει πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία που θέλει να έχει σε ολόκληρη τη γκάμα της η Mazda από το 2019 και μετά.
Το βραβείο που έλαβε το πρωτότυπο, είναι προϊόν ψηφοφορίας μεταξύ 18 εκλεκτόρων που εργάζονται σε αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και περιφερειακές εταιρείας που ασχολούνται με τη σχεδίαση. Αυτή ήταν η 11η χρονιά που γίνεται η ψηφοφορία στο πλαίσιο του Car Design Night- μιας εκδήλωσης που γίνεται κάθε χρόνο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: