SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Προτεραιότητα της Mazda είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας

Προς 'ολους τους κατόχους MAZDA
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν της πτώχευσης του προηγουμένου εισαγωγέα ,ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ, η Mazda εκπροσωπείται επίσημα στην Ελλάδα από την εταιρεία Mazda Austria GmbH, η οποία εδρεύει στην Αυστρία και έχει την ευθύνη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με την ιδιότητα αυτή και στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για την συνεχή ενημέρωση σας για προϊόντα και υπηρεσίες Mazda, χρησιμοποιήσαμε τα στοιχεία που είχατε δηλώσει στον προηγούμενο εισαγωγέα, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Προτεραιότητα της Mazda είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας. Για να σας εξυπηρετούμε ακόμη καλύτερα. η ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ Mazda πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εγγυάται επαγγελματική, εξειδικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση. Βρείτε μας στο http://manologlou-mazda.blogspot.gr/ για να μάθετε περισσότερα.
Προσηλωμένοι στον στόχο της άψογης εξυπηρέτησής σας, αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και σας προσφέρουμε :
• Nέα υπηρεσία οδικής βοήθειας Mazda Europe Service. Όπου και να βρίσκεστε, όπου και να ταξιδεύετε σε Ελλάδα και Ευρώπη εσείς και το αυτοκίνητό σας αισθάνεστε πλέον σιγουριά με την νέα πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια Mazda Europe Service. Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος μπορείτε να επικοινωνείτε 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο σε περισσότερες από 40 ευρωπαϊκές χώρες με την Mazda Europe Service. Σε ελάχιστο χρόνο θα είμαστε κοντά σας να σας προσφέρουμε την βοήθεια που χρειάζεστε. Η υπηρεσία Mazda Europe Service παρέχεται δωρεάν μετά την πραγματοποίηση ενός ετήσιου Service. Για περισσότερες πληροφορίες στο http://manologlou-mazda.blogspot.gr/ ή 2315525688 και 2381083088
• Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος ΚΤΕΟ. Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda ενδιαφερόμαστε συνολικά για την ασφάλεια σας και σας προσκαλούμε σε ένα δωρεάν τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ ειμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες, διάγνωσης, συντήρησης, καθώς και όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα ΚΤΕΟ.
Βρείτε μας στο http://manologlou-mazda.blogspot.gr/ ή 2315525688 & 2381083088 και κλείστε σήμερα ένα ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: