SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Αμορτισέρ Mazda

Αμορτισέρ Mazda
Τα Αμορτισέρ μπορούν να αποτρέψουν την αναπήδηση και την αιφνίδια αλλαγή κατεύθυνσης του αυτοκινήτου σας σε ένα ανώμαλο οδόστρωμα.
Έτσι, απολαμβάνετε μια πολύ πιο άνετη διαδρομή ενώ, χωρίς αυτά, η ικανότητα ελέγχου της κύλισης και ταλάντωσης του οχήματος είναι μειωμένη. Επιπλέον, προστατεύουν το πλαίσιο και άλλα τμήματα του αυτοκινήτου από τις φθορές και, ως εκ τούτου, διατηρούν το κόστος συντήρησης του οχήματος χαμηλό.
Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από τα φθαρμένα αμορτισέρ;
1. Αυξημένη απόσταση πέδησης
2. Ασταθές κράτημα στο δρόμο
3. Αυξημένη φθορά των ελαστικών
4. Κουραστική οδήγηση

Η απώλεια λειτουργικότητας των αμορτισέρ είναι δύσκολο να παρατηρηθεί, αλλά μπορεί να διακυβεύσει την ασφάλειά σας. Η ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ MAZDA διαθέτη τον πιο σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό για τον έλεγχο των αμορτισέρ του οχήματός σας. Μπορείτε να ζητήσετε έλεγχο των αμορτισέρ σας, στο επόμενο service που θα πραγματοποιήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: