SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Γνήσιο Λιπαντικό Κινητήρα Mazda


Κάθε αυτοκίνητο Mazda έχει διαφορετικές απαιτήσεις σχετικά με τα λιπαντικά, ανάλογα με το μοντέλο, τον κινητήρα και την περιοδικότητα αλλαγής λαδιών.
Με στόχο την επίτευξη μέγιστης οικονομίας καυσίμου και βέλτιστης απόδοσης του κινητήρα σας, έχουμε αναπτύξει τη νέα σειρά Γνήσιων Λιπαντικών Mazda.
Η Dexelia, η νέα σειρά Γνήσιων Λιπαντικών Mazda, έχει δοκιμαστεί σε όλα τα μοντέλα Mazda και πληροί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και εγγύησης.
Τα λάδια κινητήρα Dexelia αποτελούν λιπαντικά Οικονομίας Καυσίμου
 Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομούν ενέργεια και, ως εκ τούτου, λειτουργούν ως “fuel savers”. Πράγματι, με ένα κοινό λιπαντικό κινητήρα, στην αστική οδήγηση ή κατά την εκκίνηση του κινητήρα, περίπου το 40% της ενέργειας καταναλώνεται από το όχημα λόγω της τριβής του κινητήρα. Τα λιπαντικά Οικονομίας Καυσίμου περιέχουν ειδικά πρόσθετα που χρησιμοποιούνται για τη μείωση της τριβής, η οποία ευθύνεται για τις απώλειες ενέργειας και τη φθορά του κινητήρα. Με ένα λιπαντικό οικονομίας καυσίμου, ο κινητήρας δεν χρειάζεται πολλή ενέργεια για να ξεκινήσει. Έτσι, επιτυγχάνεται αφενός μείωση στην κατανάλωση καυσίμων (και στις εκπομπές CO2), αφετέρου μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα του οχήματός σας.

Είτε ενδιαφέρεστε για αλλαγή λαδιών είτε για συμπλήρωμα, το Αυθεντικό Λιπαντικό Mazda Dexelia πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Ο Επίσημος Επισκευαστής Mazda θα σας ενημερώσει σχετικά με το βέλτιστο τύπο Dexelia για το αυτοκίνητό σας και θα φροντίσει για την ασφαλή διάθεση του παλαιού λιπαντικού και την ανακύκλωση της συσκευασίας. Εξοπλίστε το Mazda σας με μια συσκευασία Dexelia (1 λίτρου) και συμπληρώστε μόνοι σας λάδι κινητήρα εφόσον χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: