SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MAZDA  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ   Ή ΑΝ ΕΧΕΙ  ΚΑΠΟΙΑ  ΦΙΛΗ -ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ MAZDA 6   ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ
SUBJECT:     Ανάκληση
Mazda6 Αερόσακος συνοδηγού


Αγαπητέ ιδιοκτήτη Mazda :

H Mazda Motor Corporation παρακολουθεί και ελέγχει συνεχόμενα την ποιότητα των αυτοκίνητων της ακόμα και μετά την πώληση. Έχουμε αποφασίσει να διενεργήσουμε μια ανάκληση αυτοκίνητων σε συγκεκριμένα Mazda 6 παραγωγής  από 14 Φεβρουαρίου 2002 μέχρι και Ιούνιο του 2003.
Εάν έχετε παραλάβει αυτήν την επιστολή , το αυτοκίνητο σας συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτήν την  ανάκληση.

Ποιό είναι το πρόβλημα
Σε μερικά Mazda 6 η πυκνότητα του υλικού στον πυροκροτητή για την ανάπτυξη του αερόσακου της πλευράς του συνοδηγού μπορεί να έχει αλλοιωθεί εξαιτίας της ακατάλληλης παραγωγής και των συνθηκών αποθήκευσης. Κάτω από αυτές της συνθήκες ο αερόσακος του συνοδηγού δεν θα παρέχει την μεγίστη προστασία σε μετωπική πρόσκρουση.

Τι θα κάνει η Mazda για αυτό ;
Ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Mazda MANOLOGLOU θα σας αντικαταστήσει τον πυροκροτητή της ανάπτυξης του αερόσακου έναν τροποποιημένο εντελώς δωρεάν.

Πόσο θα διαρκέσει αυτή η επισκευή;
Ο χρόνος που χρειάζεται για την επισκευή είναι περίπου μια ώρα. Εντούτοις, λόγο των καθημερινών απαιτήσεων προγραμματισμού των εργασιών ο επισκευαστής μπορεί να χρειαστεί το αυτοκίνητο σας για περισσότερο χρόνο.

Τι πρέπει να κάνετε ;
Παρακαλώ κλείστε ένα ραντεβού με έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της MANOLOGLOU-Mazda και επισκευάστε το αυτοκίνητο σας το συντομότερο δυνατόν. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε την επιστολή μαζί σας αλλά αν την έχετε θα βοηθούσε κατά την διαδικασία παραλαβής .

Έχετε αλλάξει διεύθυνση και δεν έχετε λάβει το χαρτί της ανάκλησης  παρακαλώ          επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.  2315525688 ή  6977586915

 Έχετε ακόμα απορίες ;
Εάν έχετε ακόμα απορίες  σχετικά με την ανάκληση , παρακαλώ επικοινωνήστε με το 2315525688 ή  6977586915  ή   manologloumazda@gmail.com

 Η ικανοποίηση σας είναι προτεραιότητα για την MANOLOGLOU-Mazda .δουλεύουμε ενεργά για να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και ψάχνουμε λύσεις να βελτιώσουμε την  δικη σας απόλαυση. Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία που μπορεί να σας προκαλέσαμε με αυτήν την ανάκληση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: