SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Μεγαλύτερη η λίστα αναμονής της Mazda από της Ferrari

Μια ανούσια κόντρα μεταξύ της Mazda και της Ferrari έχει ξεσπάσει στην Αυστραλία, με θέμα τις παραγγελίες και το χρόνο παράδοσης των μοντέλων MX-5 και 488 GTB.
Παρότι τα δύο μοντέλα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, καθώς το ένα ανήκει στα sportcar και το άλλο στα supercar, με την τιμή να είναι χαώδης, η αντιπροσωπεία της ιαπωνικής φίρμας στην Αυστραλία, ισχυρίζεται πως η δική της λίστα αναμονής είναι μεγαλύτερη.


Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος και CEO της Ferrari Australia, Herbert Appleroth, δήλωσε πως έχει δεχθεί περισσότερες από 430 παραγγελίες για την 488 GTB, με το χρόνο παράδοσης στην τοπική αγορά να φτάνει τα 4 χρόνια. Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Mazda Australia, Alastair Doak, απάντησε ότι οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για το MX-5 αγγίζουν τις 9.623
, οπότε οι πελάτες πρέπει να περιμένουν περισσότερο.

«Έχουμε εξασφαλίσει μόλις 1.500 αυτοκίνητα για τους επόμενους 12 μήνες. Από αυτά, τα 900 μόνο με μηχανικό κιβώτιο, οπότε ο επόμενος πελάτης πάει κατευθείαν ένα χρόνο μετά. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις τα μαθηματικά και να καταλάβεις πως η δική μας λίστα αναμονής είναι μεγαλύτερη», τόνισε ο κύριος Doak.


Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παιχνίδι εντυπώσεων από την πλευρά της Mazda, αφού η μία εταιρεία πουλάει ένα πανάκριβο και πανίσχυρο αυτοκίνητο και η άλλη ένα ελκυστικό αλλά πολύ φθηνότερο roadster. Επίσης, η Ferrari κάνει λόγο για επίσημες παραγγελίες και η Mazda για δηλώσεις ενδιαφέροντος.
Τι να πεις τώρα;
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: