SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ανάκλησης αυτοκινήτων Mazda6 (GG/GY).

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Mazda6 (GG/GY).
Η ανάκληση αφορά 5.022 οχήματα στην ελληνική αγορά, παραγωγής από 3 Ιουνίου 2002 έως 31 Ιουνίου 2005.
Στα συγκεκριμένα οχήματα, η συνεχιζόμενη έκθεση σε υψηλά επίπεδα απόλυτης υγρασίας μπορεί να προκαλέσει την αλλοίωση της πυκνότητας του υλικού στον πυροκροτητή.
Σε περίπτωση σύγκρουσης όπου απαιτείται η ανάπτυξη του αερόσακου συνοδηγού τότε μπορεί να μη γίνει αποτελεσματική ανάπτυξή του και οι πυροκροτητές να θρυμματιστούν και τα θραύσματά τους να χτυπήσουν τον οδηγό ή άλλους επιβάτες του οχήματος, με αποτέλεσμα σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο.
Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Mazda σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του αερόσακου συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά 2381083088  ή 2315525688

Δεν υπάρχουν σχόλια: