SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ηλεκτρονικό Αρχείο Συντήρησης

Η μέθοδος της Mazda

Παραδοσιακά, τα service του αυτοκινήτου καταγράφονται και «σφραγίζονται» στο βιβλιάριο Αρχείου Συντήρησης. Στη Mazda έχουμε αναπτύξει το σύστημα του Ηλεκτρονικού Αρχείου Συντήρησης –μια ασφαλή κεντρική βάση δεδομένων, όπου βρίσκεται αποθηκευμένο ολόκληρο το ιστορικό συντήρησης του οχήματός σας– και περιλαμβάνει κάθε όχημα που έχει ταξινομηθεί από τον Ιούλιο του 2006. Γιατί το κάνουμε, όμως, αυτό;

Ενίσχυση της αξίας

Το Ηλεκτρονικό Αρχείο Συντήρησης περιλαμβάνει αναλυτικά όλες τις προκαθορισμένες υπηρεσίες συντήρησης (service) και τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί στο όχημά σας. Ένα πλήρως ενημερωμένο αρχείο αυξάνει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας, καθώς ένας υποψήφιος αγοραστής μπορεί εύκολα να ελέγξει το αξιόπιστο και ακριβές ιστορικό συντήρησης.


Ασφάλεια

Αν βρίσκεστε στη διαδικασία αγοράς ή επιθυμείτε να μεταπωλήσετε το Mazda σας, τότε είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι όλες οι πληροφορίες για το αυτοκίνητο βρίσκονται αποθηκευμένες με ασφάλεια σε μια κεντρική βάση δεδομένων. Έτσι, όχι μόνο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε το ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου αλλά, κυρίως, ότι το ιστορικό δεν περιλαμβάνει παραποιημένες καταχωρήσεις. Για παράδειγμα, καθώς σε κάθε service που πραγματοποιείται σε Επίσημο Επισκευαστή Mazda καταγράφεται και ο εκάστοτε αριθμός χιλιομέτρων, θα είναι εύκολο να ανακαλύψετε αν υπάρχει αλλοιωμένος χιλιομετρητής.

Ευκολία και άνεση

Όταν πραγματοποιείτε ένα service σε έναν Επίσημο Επισκευαστή Mazda, παραλαμβάνετε εκτυπωμένο το επικαιροποιημένο αρχείο συντήρησης, στο οποίο καταγράφονται όλες οι εργασίες που έχουν γίνει. Σε περίπτωση που χάσετε το αντίγραφό σας, ο Επίσημος Επισκευαστής Mazda θα σας προμηθεύσει ένα νέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: