SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Γιατί να επιλέξετε έναν Επίσημο Επισκευαστή Mazda για το service σας;


Στη Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας. Η πραγματοποίηση του service σε έναν Επίσημο Επισκευαστή Mazda σημαίνει, για εσάς, εγγυημένη και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές. Για το αυτοκίνητό σας σημαίνει απόλαυση στην οδήγηση, αξιοπιστία, ασφάλεια και καλύτερη τιμή μεταπώλησης.

Διαφάνεια στην τιμολόγηση


Πριν από οποιοδήποτε service, ο τεχνικός μας σύμβουλος θα σας ενημερώσει αναλυτικά για το σύνολο των εργασιών –έτσι ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις, καθώς θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το κόστος– συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών, λιπαντικών, υγρών και του Φ.Π.Α. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα ενημερωθείτε, επίσης, για τυχόν ανάγκες επισκευής και συντήρησης που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.

Εκπαίδευση και εξοπλισμός


Οι τεχνικοί της Mazda εκπαιδεύονται τακτικά στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ώστε να επιτυγχάνουν αποτελεσματική συντήρηση και διάγνωση για κάθε περίπτωση και, παράλληλα, επενδύουν σε ειδικά εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό. Αποτελεί δέσμευση όλων των τεχνικών της Mazda να ενημερώνονται συνεχώς μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων τεχνικών πληροφοριών μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Ηλεκτρονικό Αρχείο Συντήρησης (DSR)


Όλες οι πραγματοποιημένες εργασίες συντήρησης σε έναν Επίσημο Επισκευαστή βρίσκονται αποθηκευμένες με ασφάλεια στο κεντρικό Ηλεκτρονικό Αρχείο Συντήρησης της Mazda. Το Ηλεκτρονικό Αρχείο Συντήρησης προσφέρει ασφάλεια απέναντι σε παραποιημένα αρχεία, ενισχύει την αξία μεταπώλησης και, κυρίως, διασφαλίζει ότι έχετε το πλήρες ιστορικό συντήρησης του οχήματός σας, εύκολα και γρήγορα.

Mazda service σύμφωνα με το πρόγραμμά σας


Για το επόμενο service που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι Επίσημοι Επισκευαστές Mazda θα φροντίσουν να γίνει –βάσει του προγράμματός σας– όποτε σας εξυπηρετεί, χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή.

Αυτό είναι για εμάς ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Δεν συμφωνείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: