SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Προ των πυλών το sportcar της Mazda

Προ των πυλών το sportcar της Mazda

Η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί δημιουργίας ενός sportcar, με την πρεμιέρα του αυτοκινήτου να γίνεται στις 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης του Τόκιο.

Το νέο μοντέλο της Mazda θα παρουσιαστεί αρχικά ως πρωτότυπο, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα και την πρώτη teaser φωτογραφία. Παρατηρώντας προσεκτικά την εικόνα, η σιλουέτα του αυτοκινήτου θυμίζει αυτή της Mercedes AMG GT, έχοντας μακρύ καπό, έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ, μυώδη φτερά και σπορ coupe οροφή.
Η Mazda κάνει λόγο για ένα μοντέλο που συμπυκνώνει την ιστορική διαδρομή της μάρκας στην εξέλιξη των σπορ αυτοκινήτων. Παρότι η εταιρεία δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, ο επικεφαλής marketing, Masahiro Moro, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε τη νέα γενιά Wankel κινητήρων των Ιαπώνων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι περιστροφικοί είναι πάντα στην καρδιά μας. Λοιπόν; Θα έρθετε στην έκθεση του Τόκιο;».
Παράλληλα, η Mazda έριξε το «καρφί» της στη VW, ανακοινώνοντας πως ο υπολογισμός εκπομπών ρύπων των αυτοκινήτων της θα βασίζεται σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης, ώστε να καλύπτουν τις ακριβείς προδιαγραφές και φυσικά δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ στα μοντέλα τους παράνομο λογισμικό, όπως οι Γερμανοί.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: