SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η Mazda τιμά τους κορυφαίους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς στην ετήσια απονομή των «Προεδρικών Βραβείων»




    Leverkusen, 23 Οκτωβρίου 2008. Η Mazda Motor Europe βράβευσε τους κορυφαίους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της απονέμοντάς τους τα «Προεδρικά Βραβεία» το περασμένο σαββατοκύριακο στο Dubrovnik της Κροατίας. Η διάκριση επιβραβεύει την κορυφαία εξυπηρέτηση και τις πωλήσεις για το 2007 και τιμά 47 Εξουσιοδοτημένους Διανομείς απο 23 Ευρωπαϊκές Χώρες.
Οι Ευρωπαίοι απαιτούν το αυτοκίνητό τους να είναι ποιοτικό και αξιόπιστο για πολύ καιρό μετά την αγορά και έναν Διανομέα επαγγελματία και φιλικό. Η Mazda συνεπής σε αυτό, επιτυγχάνει κορυφαία αποτελέσματα στην ποιότητα των οχημάτων της, στην αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση των πελατών. Φέτος, για παράδειγμα, η Mazda σκαρφάλωσε στη κορυφή του Autobild TUV Report στη Γερμανία στη κατηγορία των οχημάτων παλαιότητας 2 - 3 χρόνων με το Mazda2 και το Mazda3. Το Mazda6 και το Mazda5 κατέκτησαν επίσης, την κορυφή του 100,000 km Endurance Test (Τέστ Αντοχής) του Autobild, ενώ η Mazda ανήκει επι σειρά ετών στις 5 κορυφαίες μάρκες σύμφωνα με την J.D. Power Customer Satisfaction Index (CSI) study (Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών).
Οι φετινοί νικητές των Προεδρικών Βραβείων είναι ο βασικός παράγοντας πίσω απο αυτή την επιτυχία. Τα αποτελέσματα αυτά προήλθαν ύστερα απο έρευνα η οποία διεξήχθει στους αγοραστές νέων οχημάτων Mazda και αντικατοπτρίζει το βαθμό ικανοποίησης των πελατών σε σχέση με το αυτοκίνητό τους και τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα με τον οποίο συνεργάστηκαν.
«Τα Προεδρικά Βραβεία σχεδιάστηκαν για να αναγνωρίσουν τους κορυφαίους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της κάθε χώρας» είπε ο Jorgen Olesen, Αντιπρόεδρος Εξυπηρέτησης Πελατών, Logistics και IS της Mazda Motor Europe. « Στόχος μας είναι η Ικανοποίηση του Πελάτη. Απο το 2005 όπου ξεκίνησε ο θεσμός, οι νικητές των βραβείων έχουν αυξηθεί, το οποίο σημαίνει ότι ο στόχος μας για την βελτίωση της Ικανοποίησης του Πελάτη επιτυγχάνεται''.
Οι Έλληνες Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς που έλαβαν την τιμητική διάκριση ήταν οι εταιρίες ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, που εδρεύει στη Σκύδρα, και ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, με έδρα τη Ξάνθη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Έρευνας Ικανοποίησης Πελατών της Mazda για το 2007, οι παραπάνω Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς σημείωσαν την καλύτερη βαθμολογία στον εμπορικό και τον τεχνικό δείκτη ικανοποίησης πελατών. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Κροατία τις εταιρίες εκπροσώπησαν οι κ. Νικόλαος Μανώλογλου και Νικόλαος Καρανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: