SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η MAZDA ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ είναι ο επίσημος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Mazda για τους Νομούς Πέλλας, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας, Φλώρινας .

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης, καθώς και όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα ΚΤΕΟ (π.χ. Βεβαίωση Ελκτικής Ικανότητας Οχήματος, Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης, άρση παρακράτησης κυριότητας κ.λπ.).
Αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε και σας το παραδώσουμε έτοιμο για ότι και αν χρειαστεί το δικό σας MAZDA σε όλη την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2315 525688

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2315 525 688 ή 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η Mazda Ευρώπης στην Ελλάδα

H Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης επεκτείνει (διερευνητικά) τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα κρατώντας ενεργό το δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργείων (αρχικά) ενώ δεν αποκλείεται να περάσει και στην εισαγωγή και διάθεση αυτοκινήτων.
Οι συνεργάτες και οι πελάτες της Mazda στην Ελλάδα θα μπορούν να προμηθεύονται γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ από το κέντρο διανομής της Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας
.
Με αυτή την κίνηση, η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης διευρύνει το δίκτυο που διευθύνει από την έδρα της στο Κλάγκενφουρτ, σε συνολικά 18 χώρες με 519 αντιπροσώπους και σημεία εξυπηρέτησης.
Μέχρι σήμερα, τη διαχείριση της ελληνικής αγοράς για λογαριασμό της Mazda είχε αναλάβει ένας ανεξάρτητος εισαγωγέας. Μετά την αποχώρησή του από την αγορά, η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης αναλαμβάνει την εισαγωγή γνήσιων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων στην ελληνική αγορά. Για το σκοπό αυτό, έχουν δημιουργηθεί νέες συνεργασίες με συνολικά 12 Έλληνες επισκευαστές, οι οποίοι ήταν στο παρελθόν συνεργάτες της Mazda και επομένως διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και πληρούν τα ποιοτικά πρότυπα της εταιρίας.
Σαν αποτέλεσμα, η Mazda είναι σε θέση να εγγυηθεί στους 100,000 ιδιοκτήτες οχημάτων Mazda στην Ελλάδα οτι η συνεπής εξυπηρέτηση, η συντήρηση, η επισκευή και οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά την εγγύηση του αυτοκινήτου τους, βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Οι 12 συνεργάτες της Mazda θα προμηθεύονται μέσω φορτηγών και πλοίων τα γνήσια ανταλλακτικά κατευθείαν από την αποθήκη και το κέντρο διανομής στο Κλάγκενφουρτ.
«Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, η Ελλάδα προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για εμάς», εξηγεί ο Heimo Egger, Διευθυντής Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης. «Το πρώτο βήμα είναι να επικεντρωθούμε στη δημιουργία ενός νέου δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Mazda. Η πώληση νέων αυτοκινήτων είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει αργότερα».
Η Mazda θεωρεί πως υπάρχουν πολύ αξιόλογες προοπτικές στην αγορά των αυτοκινήτων στην Αυστρία και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από το Κλάγκενφουρτ, η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης υπολογίζει στην επόμενη πενταετία αύξηση εσόδων κατά 55 % σε 2,3 δις ευρώ και αύξηση πωλήσεων κατά 30 % σε 111.000 αυτοκίνητα.
Περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο συμβεβλημένων επισκευαστών Mazda, μπορείτε να βρείτε στο www.mazda-gr.com
Σχετικά με την εταιρεία:
Η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι μια επιχειρηματική μονάδα της Mazda Austria GmbH (νομικό πρόσωπο). Από την πόλη Κλάγκενφουρτ στη νότια Αυστρία, ο οργανισμός προμηθεύει με αυτοκίνητα και ανταλλακτικά συνολικά 519 αντιπροσώπους σε 18 χώρες (Αυστρία, Ιταλία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, ΠΓΔΜ (FYROM), Μολδαβία, Αλβανία, Τουρκία και Ελλάδα). To προηγούμενο έτος, πωλήθηκαν συνολικά 16.750 νέα αυτοκίνητα Mazda, ενώ κατά το οικονομικό έτος 2013 - 2014, τα έσοδα ανήλθαν σε 368,5 εκ ευρώ. Με 99 υπαλλήλους η Mazda Αυστρίας, συμπεριλαμβανομένης και της Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης, είναι θυγατρική της Mazda Corporation, που έχει την έδρα της στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας.

Δημοσίευση σχολίου