SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Με 300 ίππους το Mazda 3

Στην Ελλάδα ακόμα να... ψάχνουμε το νέο εισαγωγέα των ιαπωνικών αυτοκινήτων, μετά την αίτηση πτώχευσης της πρώην εταιρείας που τα έφερνε στην χώρα μας. Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά καθώς οι πελάτες περιμένουν νέα μοντέλα και καυτές εκδόσεις. Μία από αυτές αφορά το Mazda 3 MPS το οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα του Automotive News θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο εξάμηνο του 2016 με 300 ίππους...
Το συγκεκριμένο μοντέλο θα βασίζεται σε ένα μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 2.5λίτρων, θα είναι τετρακίνητο και σκοπό θα έχει να... κοντράρει αυτοκίνητα όπως το νέο Subaru WRX STI.
Ωστόσο, μέχρι να το δούμε, ας ελπίσουμε ότι θα έχει λυθεί το θέμα της Mazda στην Ελλάδα και οι 100.000 περίπου ιδιοκτήτες θα αισθάνονται ασφαλείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: