SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-MAZDA,εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης,

Στη ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ-Mazda δεν ενδιαφερόμαστε απλά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ενδιαφερόμαστε συνολικά για εσάς, τον πελάτη μας.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2381083088, 2381089388
ή στο manologloumazda@gmail.com

Υπηρεσίες Επισκευής και Συντήρησης Mazda

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Καθαροί κινητήρες από τη Mazda

Η Mazda αναπτύσσει μια νέα τεχνολογία βενζινοκινητήρων που θα μπορούσε να καταλήξει να είναι τόσο καθαρή όσο μια μονάδα EV.
Ο επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας έδωσε την είδηση κατά τη διάρκεια ενός τεχνικού συνεδρίου, αποκαλύπτοντας επίσης την ονοματολογία Skyactiv-3.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τα κιβώτια, Mitsuo Hitomi, ο κύριος στόχος είναι να ενισχυθεί η θερμική απόδοση, μειώνοντας έτσι την ποσότητα της ενέργειας καύσης που χάνεται στη θερμότητα, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ποσότητα που χρησιμοποιείται.
Ο Hitomi δήλωσε ότι εάν η αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να αυξήσει τη θερμική αποδοτικότητα των κινητήρων της κατά 27%, τότε θα επιτυγχάνει εκπομπές ισοδύναμες με αυτές ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος. Επιπλέον, εάν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά 25%, οι βενζινοκινητήρες της Mazda θα μπορούν να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου.
Με βάση τους ίδιους υπολογισμούς της Mazda, μόλις ολοκληρώνονται όλες οι μετρήσεις, κάποια ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποδεικνύεται ότι είναι πιο ρυπογόνα σε σύγκριση με τα πιο αποδοτικά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα παγκοσμίως.
Ενώ ο Hitomi δεν δίνει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την άφιξη αυτών των κινητήρων νέας γενιάς Skyactiv-3, ανέφερε ότι η τεχνολογία αυτή θα έδινε στους κινητήρες εσωτερικής καύσης περισσότερη πιθανότητα να αντέξουν μακροπρόθεσμα.
πηγη:capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: